Priznanja

Getim certifikati, potvrde, priznanja

Naši djelatnici redovito pohađaju ciljane prodajne seminare i servisne radionice renomiranih svjetskih proizvođača programa i informatičke opreme.

Stalno usavršavanje, kontinuirano znanje o proizvodima i težnja što boljoj i kvalitetnijoj usluzi odraz je certifikata koje redovito dobivamo.

Getim, poslovno informatičke usluge je Srebrni Kaspersky Lab partner

kaspersky-labGetim d.o.o. je SREBRNI KASPERSKY PARTNER.

Naši djelatnici redovito pohađaju Kaspersky lab seminare, kako prodajne tako i tehničke radionice - iznimno bliska suradnja s uvoznikom i dugogodišnje iskustvo na polju antivirusne zaštite omogućavaju nam besprijekornu kvalitetu usluge našim korisnicima što je prepoznao i Kaspersky Lab dodijelivši nam Certifikat ovlaštenja.

Opširnije: Getim, poslovno informatičke usluge je Srebrni Kaspersky Lab partner

   

Getim, poslovno informatičke usluge postao ponosan Western Digital Silver Partner

wd_logo_bJako smo ponosni što smo dobili status WD Srebrnog Partnera.

Tvrtka Western digital je pionir u pohrani podataka i dugogodišnji predvodnik u industriji tvrdih diskova. WD proizvodi izdržljive diskove velikog kapaciteta koji Vam omogućuju sakupljanje, upravljanje i korištenje svih Vaših digitalnih podataka poput videa, glazbe, fotografija i dr.

Činjenica je da je WD u nama prepoznao pouzdanog partnera – ovo priznanje odraz je našeg dubokog poznavanja, iskustva i bliske veze s WD-om. U našoj ponudi imamo veliki izbor Western Digitalovih proizvoda za pohranu podataka – proizvoda koji odgovaraju svim Vašim potrebama.

Obratite nam se s povjerenjem, Vaš WD Srebrni Partner!

Opširnije: Getim, poslovno informatičke usluge postao ponosan Western Digital Silver Partner

   

Getim, poslovno informatičke usluge - dugogodišnja ovlaštena Samsung IT trgovina

samsungOd početka prodaje Samsung opreme na hrvatskom tržištu Getim u svojoj ponudi nudi široki izbor Samsung proizvoda.
Bliska suradnja s uvoznikom te redovito pohađanje Samsung prodajnih seminara dovelo nas je do priznanja da je Getim ovlaštena Samsung IT trgovina, a njezini djelatnici  certificirani Samsung prodavači.

Specijalizirani smo partner za kućna i poslovna Samsung rješenja iz područja informatičke opreme.

Opširnije: Getim, poslovno informatičke usluge - dugogodišnja ovlaštena Samsung IT trgovina

   

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 108