Ohladite se na vrijeme kupnjom bilo kojeg Vivax klima uređaja R ili V dizajna i na poklon dobivaš Vivax Smoothie Maker za dodatno osvježenje!

getim vivax-v-r-klime-akcijaBirajte kapacitet, dizajn ili boju klime, dodajte po želji Wi-Fi modul za bežično upravljanje i osjetite prednosti Vivax klima uređaja koje su već 15 godina top izbor kod kupaca. Kupite Vivax klima uređaj V ili R dizajna u razdoblju od 7. do 17. lipnja 2019. i pošaljite fotografiju računa na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili u inbox na Vivax Facebooku/Instagramu najkasnije do 30.06.2019. i na Vašu adresu stiže Vivax Smoothie Maker.

Za najbolju efikasnot i rezultate.

Moć prirode u borbi protiv alergena i prašine. Moćna Vivax V dizajn klima pomoću ionizatora stvara čist i svjež zrak, bez čestica i alergena u pokretu. Dolazi u crnoj i u zlatnoj mat reljefnoj boji s posebnim LED bočnim osvjetljenjem.

Vivax V dizajn Mirror Black

getim vivax-klima-v-dizajn-mirror-black 01

Vivax V dizajn Gold 

getim vivax-klima-v-dizajn-gold 01

Inovativna klima koja daje najviše, za najmanje.

Vivax klima R dizajna dolazi u 5 različitih boja. Uz najnoviju tehnologiju štedi energiju, a unosi brzi i efikasan val osvježenja u prostore.

Vivax R design Red

getim vivax-klima-r-dizajn-red 01

Vivax R design Gold

getim vivax-klima-r-dizajn-gold 01

Vivax R design Silver

getim vivax-klima-r-dizajn-silver 01

Vivax R design White

getim vivax-klima-r-dizajn-white 01

Vivax R design Mirror Black

getim vivax-klima-r-dizajn-mirror-black 01 

Vivax klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoliša spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja.

Ugodan, temperiran i čist zrak prvi je preduvjet da se osjećate ugodno u nekom prostoru. Pri tome razina buke izrazito je važna, a Vivax klima uređaji s obzirom na najnovija tehnološka dostignuća pridonose izrazito tihom radu kako kod hlađenja, tako i kod grijanja prostora.

Uz trogodišnje jamstvo i osiguranu servisnu podršku Vivax klima uređaji danas su BEST BUY proizvod za svakog kupca. Vivax u ponudi nudi široki asortiman klima uređaja, od mono zidnih split sustava, multi inverter zidnih, podnih i kazetnih sustava, mobilnih klima uređaja, pa sve do podno-stropnih, kanalnih i kazetnih komercijalnih uređaja. Sa Vivax asortimanom klima uređaja u stanju smo odgovoriti na sve potrebe tržišta.

Download kataloga Vivax klima uređaji 2019. (pdf 7.44MB).

getim_katalog_vivax-klime-2019

Za trenutne cijene i raspoloživost pošaljite upit.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 220