Najbolja antivirusna zaštita na svijetu.

Kaspersky AntiVirusni program pruža sve vrste antivirusne zaštite od neželjenih i zločudnih programa. Primjenjiv je za kućne korisnike, male i srednje tvrtke i za velike poslovne korisnike. Kaspersky AVP dolazi u tri korisnički orijentirana paketa Kaspersky AVP Home Users (za kućne korisnike), Kaspersky AVP Small & Medium Business i Kaspersky AVP Corporate Solutions.

Tvrtka Kaspersky Lab osnovana je 1997. godine u Moskvi s regionalnim uredima širom svijeta i internacionalni je proizvođač anitivirsnog softvera i paketa za kompletnu zaštitu informatičkih sustava. 

Prvi na svijetu su implementirali heurističku analizu virusa i lingvističku analizu teksta.

Kaspersky AVP odlikuje velika brzina rada,  pouzdanost i fleksibilnost. U usporednim analizama s AntiVirusnim proizvodima drugih tvrtki redovito zauzimaju prvo mjesto, a dobitnici su brojnih nagrada i priznanja, od kojih je najznačajnijia nagrada  proglašenje „Softverskim vendorom 2009 godine“ u EMEA regiji (Europa, Bliski Istok i Afrika). 

Neki od velikih svjetskih korisnika su Airbus, BBC Worldwide, Tatneft, Telecom Italia Mobile, Faber-Castell, France Telecom, kao i Talijansko ministarstvo vanjskih poslova, Francusko Ministarstvo za obrazovanje te mnogi drugi.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 223