U kompaniji Traxdata i njenoj matičnoj tvrtki RITEK Corporation, vjeruju da lojalnost klijenta proizlazi iz superiorne kvalitete.

Život se živi brže nego ikad prije i svaki proizvod koji koristimo mora raditi naporno koliko i mi da bismo iskoristili dan u potpunosti.

Tu nastupa Traxdata koja nudi i više od toga.
Traxdata je među vodećima u industriji pohrane podataka i nudi inovacije i pouzdane proizvode, po najpovoljnijim cijenama.

Traxdata je fokusirana na pružanje jednostavnih digitalnih rješenja za svakoga od nas, bilo za kućnu, poslovnu ili mobilnu upotrebu.
Gdje god jeste, što god radite, Traxdatin široki asortiman ima pouzdani proizvod koji može zadovoljiti sve vaše potrebe za pohranom podataka.

Trenutna ponuda branda Traxdata uključuje CD i DVD medije za snimanje/presnimavanje, Blu-ray medije i sve vrste flash memorijskih kartica.
Zahvaljujući suvremenom Centru za razvoj s najnovijim laboratorijima za područja optike, elektronike i kemije, Traxdata je uvijek u tijeku, što je svrstava među prve koji na tržište plasiraju najnovije tehnologije.

Život se mijenja, ali standard izvrsnosti Traxdate ostaje.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 230