Olympus je kompanija sa 80-godišnjom tradicijom u proizvodnji vrhunske optičke opreme primjenjene u širokoj potrošnji, medicinskoj i drugim znanostima kao i u nizu inih djelatnosti vezanih uz proizvodnju, očuvanje okoliša i slično.

Glavno sjedište kompanije je u Japanu, a europska operacija vodi se iz vlastite podružnice u Hamburgu.
Godišnji promet od preko 5 milijardi US$, od čega oko trećina u Europi, ukazuje na to da Olympus pripada u red srednje velikih kompanija.

Iako je na našem tržištu prisutan već više od trideset godina, to je prisustvo osnaženo početkom 1991. god. kada je sa djelovanjem započelo novoosnovano društvo Olympus d.o.o. u potpunom vlasništvu OLYMPUS Europa GmbH.
Ozbiljnost i dugoročnost svojih namjera kao i povjerenje u naše tržište Olympus je iskazao i vrijednošću svojeg ulaganja koje se kroz uplaćeni kapital, opremu i zalihe približava brojci od 5 milijuna Eura.

Nekoliko slogana jasno ocrtava strategiju i duh Olympusa. «Your vision, our future» je odraz stvaranja vrijednosti u integraciji s društvom.
Olympus ostvaruje vizije kupaca, ostvaruje našu zajedničku budućnost.

“Focus on People” ukazuje na našu trajnu namjeru da budemo prisutni, ne samo na tržištu, nego i u društvu kojeg smo sastavni dio što je odgovornost koja proizlazi iz visoke tehnologije Olympusa i njezinih humanih i komunikacijskih aplikacija.ž
Mi stoga s ponosom ističemo svoju višegodišnju suradnju s Muzejom za umjetnost i obrt, Nacionalnim parkom Plitvička jezera i drugim sličnim institucijama.

Ozbiljnost kojom nastojimo nositi tu odgovornost Olympus pokazuje prije svega svojim odnosom prema očuvanju prirode, ekološkom ambalažom i promotivnim aktivnostima.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 214