Iako je marka MSGW nastala 2005. godine, M SAN Grupa PC računala sastavlja od sredine devedesetih godina.

U čitavom razdoblju stekli smo vrijedno iskustvo koje nam pomaže u stvaranju idealnog PC računala - za svakog od vas.

U konstruiranju i testiranju PC-a, surađujemo s međunarodnim partnerima, globalnim velikanima u svijetu PC tehnologije – tvrtkama kao što je Intel, AMD/ATI, Microsoft, ASUStek, nVIDIA, Samsung, Western Digital, Antec…

Ova suradnja omogućuje nam pristup novoj tehnologiji prije ostalih, što jamči kako će i premijerna tehnologija već od datuma globalne premijere biti testirana i usklađena u MSGW konfiguracijama.

Cilj nam je pružiti vam proizvod kojim ćete biti zadovoljni.
Želimo da budete sigurni da ćete sa svakom MSGW konfiguracijom dobiti idealan odnos nove tehnologije, performansi, funkcionalnosti i kvalitete za svoj novac.

MSGW računalo se dizajnira i sastavlja u poluautomatiziranom proizvodnom pogonu M SAN Grupe.
Prednosti koje ima ovaj način proizvodnje su brojne, od kvalitetnije složenih komponenti neoštećenih prašinom i statičkim elektricitetom, preko stručno instaliranog i podešenog softvera do potpune kontrole koje komponente je koji radnik ugradio. Osim proizvodnje, visok stupanj automatizacije odlikuje i testiranje kvalitete što osigurava da apsolutno svi PC-i koji izlaze iz našeg proizvodnog pogona 100% funkcioniraju. Ovaj automatizam smanjuje troškove proizvodnje i testiranja što se u konačnici odražava u kvalitetnijim ugrađenim komponentama višoj razini usluge i nižoj prodajnoj cijeni.
MSGW računala proizvedena su u jedinstvenom poluautomatiziranom pogonu smještenom u Rugvici.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 233