MS Industrial je poduzeće koje objedinjuje dizajn, proizvodnju i prodaju, koja svjetskom tržištu nudi kvalitetne proizvode i usluge te je pouzdan dobavljač informatičke opreme.

Kućišta za računala, tipkovnice, miševi, multimedijski zvučnički sustavi, slušalice i drugi informatički periferni uređaji dolaze na tržište personalizirani i osmišljeni po potrebama domaćeg korisnika uz najvišu kvalitetu.

Značajan dio sredstava se ulaže u istraživanje i razvoj te novi proizvodi prate trendove i zahtjeve svjetskog tržišta.
U istraživanju i inovacijama glavnu ulogu imaju vrhunski domaći i strani inženjeri i dizajneri.
Kako bi prevladali različitost među trištima, MS Industrial svojim partnerima nudi kompletno industrijsko i dizajnersko rješenje koje je prilagođeno željama i zahtjevima kupaca.

Takva fleksibilnost omogućuje u suradnji s partnerom procese od stvaranja nove ideje i koncepta do proizvodnje gotovog proizvoda.
Svi stupnjevi proizvodnje i sami proizvodi podliježu strogoj kontroli kvalitete.
Slijedeći europske norme i domaće zakonske odredbe poseban tim u MS Industrialu nadzire i prati tehničke osobine, opremu, pouzdanost, dizajn i prikladno pakiranje jer je to dio tržišne konkurentnosti i kompleksnog sklopa aktivnosti kako bi se održala vodeća pozicije.
Kako ljudski potencijal nikad nije bio vrjedniji, MS Industrial konstantno ulaze u edukaciju te je podrška zaposlenicima zaljubljenim u tehnologiju.
Serviseri, programeri, kontrolori kakvoće te uslužno osoblje uz management tvrtke slušaju važe potrebe, a domaći stručnjaci posreduju pri uvođenju novih trendova informatizacije.

Prisutan je znanstveni pristup prilagođen regionalnim potrebama.
Razvoj i ekološka svijest povezani su i čine svakodnevni cilj MS Industriala.
Materijali i procesi proizvodnje potiču na daljnje inovacije, a izrazito prepoznatljiv stil - do uspjeha.
Težište i orijentacija su na dugoročna partnerstva, jer je to najbolji način pronalaska najefikasnijeg rješenja za kupca.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 220