HP je jedan od najvećih proizvođača hardverske opreme u svijetu i predvodnik u postavljanju novih standarda proizvodnje, distribucije i prodaje hardverskih komponenti.
Bill Hewlett i Dave Packard, prijatelji sa Sveučilišta Standford, osnovali su HP 1939. godine u Palo Alto-u, u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, gdje je i danas sjedište kompanije.
Njihov prvi proizvod bio je audio oscilator, a prvi njihov kupac bio je poznati Walt Disney Studios.

Danas, HP godišnje ulaže milijarde dolara u istraživanje i razvoj što rezultira poplavom inovativnih proizvoda, rješenja i novih tehnologija, a sve u cilju pružanja bolje usluge kupcima.

HP ProCurve Networking
Hewlett-Packard kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača računalne opreme zauzima i vodeće mjesto u proizvodima iz porodice arhitekture mreža i mrežne opreme.
Područje HP ProCurve mrežne opreme pokriva kompletan portfolio LAN, WAN i WLAN segmenata.
ProCurve Networking Adaptivna EDGE arhitektura pruža osiguranje za budućnost i jamči vrijednost uloženih novčanih sredstava.
Oprema podržava kompletna rješenja za sigurnost i mobilnost.

HP mrežna oprema projektirana je na otvorenim industrijskim standardima što omogućuje interoperabilnost s opremom drugih proizvođača.
Također je omogućena skalabilnost i razvoj bez poteškoća po pristupačnim cijenama.
Pouzdanost koju dobivate uz besplatnu doživotnu garanciju uistinu ulijeva povjerenje, tim više što postoji garancija zamjene neispravnih dijelova sljedeći dan na lokaciji korisnika.
Besplatna web i telefonska podrška, besplatna softverska unapređenja i besplatan osnovni alat za upravljanje mrežnim resursima dolaze kao dio rješenja koje kupujete.

Lakoća korištenja odražava se u jednostavnom održavanju, jednostavnost smanjuje učestalost pojave pogrešaka, a postojeća znanja koja Vaši inženjeri imaju o mrežnoj opremi drugih proizvođača primjenjiva su i na opremu najboljih – HP-a.
Radi se o tehnologiji koja je priuštiva jer je omjer cijene i kvalitete skrojen da bi zadovoljio tu definiciju.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 238