Toshiba je multinacionalna elektronička kompanija s visokotehnološkim proizvodima namijenjenim mnogim vodećim gospodarskim sektorima. Toshiba se posebno ističe kao vodeća tvrtka u informacijskoj tehnologiji, vrhunskoj kvaliteti, lijepom dizajnu i brizi za okoliš. Tvrtka kojoj zadovoljstvo kupca nije samo prazno obećanje već i uvjet.

U Getim ponudi mogu se naći proizvodi (Satellite, Satellite Pro, Qosmio, Portege i Tecra); posebno dizajnirana prijenosna računala za svakog korisnika, koja se istiću uz osnovne karakteristike koje Toshibu čine A brandom, također i vrhunskom uslugom i brigom za kupca naročito uz vrlo atraktivna i za kupca sigurna „No matter what“ jamstva. Toshiba konstantno ulaže u unaprijeđenje i opetovno istraživanje proizvoda i usluga, omogućujući na taj način krajnjem korisniku inovativnu i uvije atraktivnu ponudu.

Jedno od vodećih Toshibinih inovacija je sigurno nezaobilazno „No Matter What“ jamstvo koje pruža korisnicima sigurnost u svim bitnim segmentima kod prijenosni računala, pružajući na taj način prijekopotrebnu sigurnost. No matter what jamstvo uključuje: pokriće kod slučajnog oštećenja prijenosnih računala, pokriće u slučaju krađe, pokriće u slučaju nezaposlenosti, kao i jamstvo koje kupcima pruža mogućnost da vrate proizvod koji su kupili ako se ispostavi da on nije ono što su očekivali.

U našoj se ponudi također mogu naći Toshiba eksterni HDD i digitalne Toshiba kamere.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 243