Globalni je predvodnik i tehnološki inovator u području potrošačke elektronike, kućanskih aparata i mobilnih komunikacija, a u više od 120 država širom svijeta zapošljava više od 72.000 ljudi.

Getim ima u ponudi kompletan audio i video program, programe bijele tehnike te male kućanske aparate tvrtke LG. U ponudi se mogu naći digitalni kućanski aparati LG-a (hladnjaci, perilice za rublje, usisavači, mikrovalne pećnice), elektronski uređaji (kućna kina, audio i video playeri, auto akustika i navigacijski uređaji) te digitalni zasloni (CRT, LCD i plazma televizori)

Pokretan sloganom „Life`s Good“, LG je jedan od Top 100 globalnih brandova, sa rastom od 14% godišnje. Tijekom 2006. godine prodaja je iznosila više od 48.5 milijardi USD: LG Electronics je najveći svjetski proizvođač CDMA uređaja, kućanskih klima-uređaja, plazma panela, optičkih uređaja za pohranu podataka, DVD playera i home-theatre sustava.
Odabrana kao „Design team of The Year“ za 2006.-2007. godinu, LG je predvodnik u dizajnu modernih uređaja kućne elektronike.

LG Electronics je najveća kompanija LG Grupe, a sastoji se od četiri poslovne cjeline: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 216