Kao jedna od danas najvećih elektroničkih kompanija u svijetu, sa sloganom "Panasonic ideas for life", Panasonic (Matsushita Electric Industrial Co., Ltd.) proizvodi širok spektar proizvoda, od audiovizualnie i informatičko-komunikacijske opreme do kućne elektronike i aparata.

Kompanija želi omogućiti novu vrijednost za korisnika ("Customer Value Creation Company") koja omogućuje sigurnost, komfor i jednostavnost u skladu sa svojim vizijama doprinosa umreženog društva u razvoju, koegzistirajući sa globalnim okolišem.

Ideas for Life
Ovaj globalni slogan Panasonic branda predstavlja stalnu posvećenost novim proizvodima i uslugama zasnovanim na idejama koje obogaćuju životni stil te pomažu u napredku društva. Fokus nije samo na proizvodima, već na samim idejama koje proširuju horizonte.

Posvećenost kvaliteti, vrijednostima i inovaciji, donoseći ideje u život Panasonic nastavlja svoju tradiciju po kojoj je korisnik ispred svega stvarajući proizvode koji će se koristiti u svakodnevnom životu i poslovanju. Vizija digitalne budućnosti potaknuta je potrebom naših korisnika da žive bolje, rade pametnije i uživaju u tehnološkom napretku.

Naziv Panasonic je sinonim za inovaciju, kvalitetu, performanse i jednostavnost korištenja.

Tvrtku je u japanskom gradu Osaka osnovao Konosuke Matsushita, 1918. godine. Od tri zaposlena, do danas je izrasla u internacionalnu kompaniju sa 260.000 zaposlenih.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 263