Thermaltake Technology je osnovan u siječnju 1999, te od samog osnutka djeluje pod brandom "Thermaltake". Osobnost branda se temelji na jedinstvenosti, agresivnosti, stilu te s time čini Thermaltake stučnjakom za stvaranje uzbudljivih i fascinantnih stvari za igrače i entuzijaste.

Ulaskom na globalno tržište, Thermaltake otvara 6 podružnica u Australiji, Kini, Njemačkoj, Japanu, Nizozemskoj i SAD-u, s devedeset pet regionalnih distributera i više od četiri tisuće premium prodavača.
Razvoj proizvoda i planiranje istih se temelji na promatranju globalnog PC tržišta periferija te u razumijevanju potrošača. Cilj Thermaltake-a je sudjelovanje na velikim svjetskim IT izložbama i sajmovima, stvaranje kreativnih rješenja i promocija istih, te stalno lansiranje novih proizvoda na tržište PC-a.

Thermaltake je postao broj jedan izbor za PC DIY (Do it yourself –„učinete sami“) entuzijasta širom svijeta sa svojim inovativnim dizajnom proizvoda. Koncept "kvalitete", "učinka", i "pouzdanosti" su uključene u dizajn Thermaltake PC kućišta, Cooler i napajanja kako bi se osiguralo zadovoljavanje najviših standarda. Ključni 3 Duh je novi koncept razvijen od strane Thermaltake koji izravno komunicira s potrošačima, i ima za cilj marketing " Kvalitete","učinkovitosti ", i" pouzdanost "od Thermaltake proizvoda.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 226