Elo TouchSystems, globalni lider u tehnologiji na dodir, i jedinica Tyco Electronics - najveći svjetski proizvođač pasivnih elektronskih komponenti s godišnjim prihodom od više od 12 bilijuna dolara.

Elo proizvodi kompletnu liniju ekrana na dodir i monitora na dodir. Sučelja na dodir, jednostavna za korištenje, koriste se u razne svrhe na različitim tržištima kako bi se povećala produktivnost, stvorila viša kvaliteta proizvoda i usluga, skratilo vrijeme trajanja obuka, te povećali profiti.
Elo nudi najveći izbor ekrana na dodir i ploča na dodir na svijetu, LCD monitore na dodir i CRT monitore na dodir. Oni obuhvaćaju cijelu liniju POS monitora na dodir, monitora na dodir za kioske, industriju, medicinu i računala na dodir «sve-u-jednom». Elo pozorno dizajnira svaki proizvod uslijed specifičnih zahtjeva u različitim primjenama, kao što su industrija, medicina i farmacija, POS, kiosci, maloprodaja, bolnice, transport, izdavanje karata, korištenje u vozilima, automatizirani procesi u uredima, te aparati za igru.
Osnivači Elo-a osmislili su ekrane na dodir prije više od 35 godina. Od tada korisnici su rabili Elo ekrane na dodir s jednom općom, moćnom i naprednom računalnom tehnologijom pojednostavljenom za sve korisnike.

 

 

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 257