Kompletna paleta Kaspersky rješenja - najbolje antivirusne zaštite za kućne i poslovne korisnike

Najbolja antivirusna zaštita na svijetu.

kaspersky-labKaspersky AntiVirusni program pruža sve vrste antivirusne zaštite od neželjenih i zločudnih programa. Primjenjiv je za kućne korisnike, male i srednje tvrtke i za velike poslovne korisnike. Kaspersky AVP dolazi u tri korisnički orijentirana paketa Kaspersky AVP Home Users (za kućne korisnike), Kaspersky AVP Small & Medium Business i Kaspersky AVP Corporate Solutions.

Tvrtka Kaspersky Lab osnovana je 1997. godine u Moskvi s regionalnim uredima širom svijeta i internacionalni je proizvođač anitivirsnog softvera i paketa za kompletnu zaštitu informatičkih sustava. 

Prvi na svijetu su implementirali heurističku analizu virusa i lingvističku analizu teksta.

Kaspersky AVP odlikuje velika brzina rada,  pouzdanost i fleksibilnost. U usporednim analizama s AntiVirusnim proizvodima drugih tvrtki redovito zauzimaju prvo mjesto, a dobitnici su brojnih nagrada i priznanja, od kojih je najznačajnijia nagrada  proglašenje „Softverskim vendorom 2009 godine“ u EMEA regiji (Europa, Bliski Istok i Afrika). 

Neki od velikih svjetskih korisnika su Airbus, BBC Worldwide, Tatneft, Telecom Italia Mobile, Faber-Castell, France Telecom, kao i Talijansko ministarstvo vanjskih poslova, Francusko Ministarstvo za obrazovanje te mnogi drugi.

Kaspersky Authorised ResellerGETIM je OVLAŠTENO KASPERSKY PRODAJNO MJESTO!

kaspersky-authorized-reseller-logoNaši djelatnici redovito pohađaju Kaspersky lab seminare, kako prodajne tako i tehničke radionice - iznimno bliska suradnja s uvoznikom i dugogodišnje iskustvo na polju antivirusne zaštite omogućavaju nam besprijekornu kvalitetu usluge našim korisnicima što je prepoznao i Kaspersky Lab dodijelivši nam Certifikat ovlaštenja.

U ponudi imamo kompletnu paletu proizvoda za kućne i poslovne korisnike - obratite nam se s povjerenjem, Vaše ovlašteno Kaspersky prodajno mjesto!

Kaspersky AntiVirus

kav2011box

Okosnica sigurnosti Vašeg računalnog sustava, pruža real-time automatsku zaštitu širokog spektra prijetnji i pruža osnovne alate potrebne za zaštitu računala.

Novo u verziji 2011 - Gadget za Windowse 7 - za brz pristup funkcijama i izvještajima o AntiVirusnoj zaštiti.

... Competitive upgrade popust

Prelazite s konkurentskog poslovnog antivirusnog rješenja na Kaspersky Open Space Security? Ostvarite Competitive stimulativni rabat! ...

Kaspersky Internet Security

kis2011box

Automatski štiti vas i vašu obitelj u svakom trenutku - bilo da radite, plaćate račune, kupujete ili igrate online igrice. Kaspersky Internet Security 2010 ima sve što vam je potrebno za siguran i miran rad preko Interneta. Sve značajke i tehnologije Kaspersky Anti-Virus 2010 uključene su u ovaj proizvod. Kaspersky Internet Security donosi nenadmašnu on-line sigurnosnu zaštitu vaših slika, glazbe i fotografija od hakera.

Novo u verziji 2011 - Gadget za Windowse 7 - za brz pristup funkcijama i izvještajima o AntiVirusnoj zaštiti.

... Popust za državne ustanove

Državne ustanove; sudovi, općine, škole itd. > automatski ostvaruju popust u iznosu 50% od pune cijene! ...

Kaspersky Mobile Security

kms9

Rješava one probleme s kojima se radije ne biste opterećivali. Možete biti mirni znajući da je Vaš pametan telefon i njegov sadržaj na istoj razini sigurnosti kao i Vaše računalo.

Upotpunjeno je najbogatijim rasponom mogućnosti kojeg ćete pronaći za svoj pametan telefon, štiti protiv gubitka i krađe istovremeno čuvajući vašu privatnost od znatiželjnih očiju i cyber kriminalaca.

Podržani mobilni sustavi: Windows Mobile i Nokia Symbian > Uskoro podrška za Google Android

... Nadogradnja na noviju verziju

Za vrijeme trajanja licence, imate pravo nadogradnje na bilo koju noviju inačicu programa koja bude puštena u opticaj. ...

Kaspersky Small Office Security

ksos

Programsko rješenje stvoreno imajući u vidu Vaš mali ured. Brza i nadasve jednostavna instalacija, s pametno osmišljenim unaprijed određenim postavkama koje Vam omogućavaju bezbrižnu zaštitu cjelokupnog sustava.

Usredotočite se na svoj posao - bez da morate brinuti o sigurnosti. Small Office Security podržava centralizirano upravljanje putem programa Kaspersky Administraton kit.

Kaspersky Open Space Security

koss

Visokoposlovna paleta proizvoda namijenjena je za zaštitu radnih stanica, poslužitelja podataka, poslužitelja e-pošte, grupacijske poslužitelje, internet gateway-e...

Ova skupina ovisno o infrastrukturi podijeljena je u 4 podskupine: Work, Business, Enterprise i Total Space Security. Svi Open Space proizvodi podržavaju centralizirano upravljanje putem programa Kaspersky Administraton kit 

Isprobajte Kaspersky proizvodeDownload najnovijih inačica svih proizvoda možete preuzeti ovdje. (poveznica Vas vodi na download stranicu na engleskom jeziku)

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 117