Web

Zašto bi trebali imati internet stranice?

Danas je nemoguće zamisliti tvrtku koja nije osigurala virtualnu prisutnost kroz medij kao što je Internet. Internet nam pruža mogućnost da uvijek imamo dostupne – pravovremene i valjane novosti iz tvrtke, te da svojim posjetiteljima i potencijalnim kupcima predstavimo naše djelatnosti i proizvode u najboljem svjetlu koje mogu pogledati u toplini svojeg doma.

Naglasak kod izrade web stranica stavljamo uvijek na pristupačnost i bogatstvo sadržaja. Našim klijentima nikad ne ograničavamo broj podstranica, slika ili tekstova. Sustav za upravljanje sadržajema koji postavljamo i modificiramo da pokriva sve zahtjeve naših klijenata.

Sposobni smo našim klijentima pružiti kompletnu uslugu. Od izrade unikatnog dizajna, multimedijalnih sadržaja i unosa sadržaja pa sve do mjesečnog održavanja Vaših stranica kako bi maksimalno ubrzali protok informacija od tvrtke do vaših korisnika.

Glavne smjernice kod izrade web stranica:

  • Pristupačnost sadržaja korisnicima, optimizacija za tražilice
  • Kompletna usluga održavanja stranica
  • Uvijek otvorena mogućnost implementacije dodatnih komponenti (newsletter, webshop, fotogalerija...)
  • Jednostavno ubacivane multimedijalnih sadržaja (video, flash)

Donesite odluku danas i zatražite ponudu za izradu Vaših internet stranica

Trebate nove stranice ili niste zadovoljni postojećim stranicama? Javite nam se s vašim zahtjevima, kako bi pronašli idealno rješenje za vašu tvrtku.

Tko je online ...

Trenutno aktivnih Gostiju: 97